GERÉBTOKOS ABLAKSZIGETELÉS, THERMO ÜVEGEZÉS, NYÍLÁSZÁRÓ FELÚJÍTÁS, BUDAPEST

Budapesten és Pest vármegyében dolgozunk:

Pontos árajánlatot, ingyenes helyszíni felmérés után tudunk adni :

Telefon: 

Hétfő-Szombat: 7:00 – 19:00-ig

  06 (30) 873-8547

E-mail:

vargafaipar@gmail.com

Varga Faipar Kft.

Varga Zsolt

Ügyvezető Igazgató

Asztalos, Ajtó – Ablakszakértő

Székhely Cím:

BUDAPESTI HELYSZÍNI MUNKÁN MINDEN HÉTKÖZNAP  DOLGOZUNK ÉS A NAGY ASZTALOS MŰHELYÜNK ÉS THERMO ÜVEG TÁROLÓ CSARNOKUNK BUDAPESTRŐL 20 PERC AUTÓVAL ÓCSÁN VAN.

Pest megye 2364 Ócsa, Bem József Utca 8.

Adószám: 27822023-2-13

Szerverüzemeltetés: Mhosting.Hu

Köszönjük a bizalmát. 

Asztalos Szakértő Csapatunk készen áll, hogy szigetelje és megújítsa otthona ablakait ajtajait amivel garantáltan kényelmesebb, energiatakarékosabb és egészségesebb életteret teremtsen Önnek!

Miért minket válasszon?

Kedves Érdeklődő!

Miért válasszanak minket a Kedves új Megrendelők műemlék, gerébtokos ajtó és ablakszigetelés, valamint thermo üveg beépítés és az asztalos munkák miatt?

Az alábbiakban néhány érvet szeretnénk bemutatni, amiért érdemes velünk dolgozni:

  1. Tapasztalat és szakértelem: Cégünk rendelkezik évtizedekre visszatekintő tapasztalattal a műemlék gerébtokos ajtók és ablakok restaurálásában és szigetelésében. Szakértőink alapos ismeretekkel rendelkeznek azokról a különleges kihívásokról, amelyekkel a műemlék épületek esetében találkozhatnak.

  2. Minőségi anyagok és munkavégzés: Minden projektünknél kiváló minőségű anyagokat és eszközöket használunk, hogy garantálni tudjuk a hosszú élettartamot és a kiváló teljesítményt. Szakembereink precízen és gondosan dolgoznak, hogy a végeredmény minden elvárásnak megfeleljen.

  3. Energiatakarékosság: A thermo üveg beépítése révén javítjuk az épület hőszigetelését, csökkentve ezzel az energiaköltségeket. Ez nemcsak kényelmi szempontból előnyös, hanem hosszú távon pénzt is megtakaríthat.

  4. Műemlék megőrzése: Fontos számunkra a műemlék épületek kulturális és történelmi értékeinek megőrzése. A munkáink során mindent megteszünk az eredeti stílus és karakter megtartása érdekében.

  5. Ügyfélközpontúság: Ügyfeleink elégedettsége az elsődleges szempont számunkra. Rugalmasak vagyunk az igényekkel és az időbeosztással kapcsolatban, hogy megfeleljünk az Ön igényeinek és előre haladjunk a projektben.

  6. Referenciák és elégedett ügyfelek: Számos elégedett ügyféllel büszkélkedhetünk, akik az évek során minket választottak. Az általunk végzett munkák és az elégedett ügyfeleink referenciaként szolgálhatnak.

Ne habozzon velünk kapcsolatba lépni, ha műemlék gerébtokos ajtók és ablakok szigetelésére, valamint thermo üveg beépítésre van szüksége. Szívesen segítünk Önnek megőrizni és fejleszteni épülete hőszigetelését és megjelenését.

Várjuk hívását vagy e-mailjét, hogy együtt dolgozhassunk az Ön projektjén!

Üdvözlettel:  Varga Faipar Kft

Asztalos műhelyünk

  Varga Faipar Kft Asztalos Műhely!

1.Gerébtokos ablakok specialistái:

Műhelyünk kiváló szakemberekkel rendelkezik, akik évtizedes tapasztalattal rendelkeznek gerébtokos ablakok felújításában. A hagyományos és esztétikus megjelenés mellett az eredeti ablakok funkcióit is helyreállítjuk, így biztosítva tartósságot és megbízhatóságot.

2. Thermo üvegezés – Energiahatékonyság:

Az új, modern thermo üvegezésnek köszönhetően jelentősen csökkentheti otthona energiafogyasztását, ami hosszú távon pénzt takaríthat meg a fűtési és hűtési költségeken.

3. Svéd szigetelés

– Komfort és zajcsökkentés: A svéd szigetelés révén otthona csendesebb lesz, mivel hatékonyan csökkentjük a külső zajok behatolását. Megszűnik a hideg  huzat. A megnövelt hőszigetelés pedig kellemesebb életteret teremt bármilyen időjárási körülmények között.

4. Huzat elleni védelem:

Szakszerű és hatékony megoldásokkal állunk rendelkezésre a kellemetlen huzat problémájának kezelésére, így még hideg időjárás esetén is kellemesen érezheti magát otthonában.

5. Garancia a minőségre:

Hiszünk a munkánkban, és szavatoljuk, hogy csak minőségi anyagokkal dolgozunk. Emiatt teljes körű garanciát vállalunk a munkánkra, hogy Ön nyugodtan élvezhesse az új és javított thermo üvegezett ablakok előnyeit.

Bizalommal válasszon minket, és tegye otthonát szebbé és energiatakarékosabbá a Varga Faipar Kft segítségével!

Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és kérjen ingyenes árajánlatot az ajtó, ablakfelújításra! 

Varga Faipar Kft. – a minőségi asztalos munka és a becsületesség szolgálatában állunk.

 

 

Budapest
Magyar Műemlékvédelem nagyon fontos. Régi Magyar épületekhez hozzátartozik az eredeti, fából készült, gerébtokos ablak és ajtó.